av Olle Sundin, Martin Östman

Vinnarstrategier för Hold 'em PokerVinnarstrategier för Hold ’em Poker är helt enkelt en handbok i Texas Hold ’em – den idag allra mest spelade och mest populära typen av poker. Såväl nybörjare som mer erfarna spelare har en del luckor i sitt spel. De pokerkunskaper som i den här boken förmedlas minimerar dock riskerna för förlust och ger grunderna till ett säkert och mer ansvarsfullt spel som maximerar chanserna till vinst för spelare på alla olika nivåer.

Författarna förklarar hur man undviker alla de vanligaste misstagen i både Limit och No limit hold ’em poker. Ett stort antal handexempel illustrerar dessutom resonemangen och förklarar hur man som spelare ska agera i olika situationer vid pokerbordet. Dessutom redogörs för olika spelartyper, onlinepoker, positioner, odds och även spelets psykologi. Starthandstabellen ger en bra vägledning till hur man ska spela före floppen. Vilka händer är egentligen värda en höjning, vilka händer ska synas och vilka ska slängas bort? I boken ingår det även en ordlista och ett utförligt ord- och sakregister.

Om författarna
Olle Sundin och Martin Östman är båda två sedan tre år tillbaka professionella pokerspelare. De har stor erfarenhet från pokerbord runt om i världen genom onlinepoker, livespel, deltagande i World Series of Poker (WSOP) och European Poker Tour (EPT).

Format: Häftad
Språk: Svenska
Antal sidor: 128
Utgivningsdatum: 2005-09-01
Upplaga: 1
Förlag: Hallgren & Fallgren
Medarbetare: Östman, Martin (medf.)
Dimensioner: 220 x 160 x 10 mm
Vikt: 255 g
ISBN: 9789173828031