av Per Stolt

Bli en vinnare på poker - Texas Hold emSäg poker och de flesta tänker alldeles säkert på Texas Hold em – den idag helt dominerade spelformen på både Internet och kasinon. Det här är boken för dig som snabbt vill lära dig allt om spelet som fått pokerintresset att skjuta i höjden.

På drygt 100 sidor får du inte bara en bred förståelse för spelets grunder och strategiska förutsättningar – utan framför allt får du en hel rad smarta tips på hur du kan bli en bättre pokerspelare och öka dina vinnarodds

Verklig och bestående framgång i poker är för de flesta resultatet av en djup kunskap och dessutom lång erfarenhet. Den här boken hjälper dig dock en bra bit på vägen. Boken hjälper dig med allt från spelstrategier och beräkning av det viktiga pott-oddset till att även tolka motståndarnas spelstil.

I tur och ordning behandlas också de vanligaste formerna av Texas Hold em poker:

Limit (spel med begränsade insatser) – här förklaras bland annat positionens betydelse, vilka kort som verkligen är värda att spela vidare med, och när och hur du genomför manövrar som till exempel check-raise, semibluff och värdeökande bet.
No-limit turnering (spel med obegränsade insatser) – här får du veta varför det alltid är en stor fördel att spela aggressivt, hur och varför spelstrategin konstant måste förändras hela tiden under de olika stadierna i en turnering, m m.

Boken tar också upp reglerna för många olika slags pokerturneringar samt spelmöjligheter på Internet. Och den har en hel del sannolikhetstabeller och dessutom en användbar ordlista för pokervärldens olika begrepp.

”Vare sig du är nybörjare på Texas Hold em eller har spelat en del kommer du att ha mycket att vinna på att läsa den här boken. Den gör dig förmodligen inte till expert över en natt, men hjälper dig att tänka och agera mer professionellt som pokerspelare.”

Per Stolt, författare och framgångsrik pokerspelare på Internet

Format: Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 128
Utgivningsdatum: 2005-11-01
Upplaga: 1
Förlag: Liber
Illustrationer: ill.
Dimensioner: 220 x 152 x 11 mm
Vikt: 220 g
ISBN: 9789147077113