av Dan Harrington, Bill Robertie

No Limit Hold'em, Strategispel : Harringtons expertstrategier för turneringarPoker har tagit USA och även hela Sverige med storm! Men det är inte alla former av pokerspelet som har blivit så omtyckta – det är no-limit hold ’em som är det populäraste spelet just nu. Och nu – mycket tack vare alla tv-turneringarna – vill tiotusentals nya spelare ta del av härligheten som erbjuds.

Den här boken visar dig de delar av spelet som ingen kamera ser – tekniken som absolut behövs för att ta dig igenom hundratals och ibland kanske till och med tusentals händer innan du når till finalbordet. Harringtons mycket sofistikerade och välbeprövade vinnarstrategier, som fokuserar på vad som behövs för att gå vidare genom de tidiga och mellanstadierna i no-limit hold ’em-turneringar visas här för den allra första gången i tryck. De här teknikerna använder de flesta av toppspelarna åter och åter igen för att komma till finalerna runtom i världen.

Lär dig nu spela på topp från en av världens mest framgångsrika no-limit hold ’em-spelare hur du varierar stilen, optimerar dina vadhållningsmönster, analyserar dina händer, svarar på reraise, spelar för att vinna så mycket pengar som möjligt, reagerar när ett riktigt dåligt kort slår till osv.

Författaren Dan Harrington har bland annat vunnit guldarmbandet och världsmästartiteln vid ”the $10,000 buy-in No-Limit Hold ’em Championship” vid 1995 års World Series of Poker. Dessutom var han den ende spelare i världen som tog sig till finalbordet både 2003 och 2004 – vilket av kännare anses vara den största prestationen i WSOP:s historia.Tillsammans med medförfattaren och tvåfaldige världsmästaren i backgammon, Bill Robertie, har han skrivit den här boken om no-limit hold ’em för spelare som vill vinna – och vinna stort.

Format: Inbunden
Språk: Svenska
Serie: Pagina Classic
Antal sidor: 376
Utgivningsdatum: 2006-05-01
Upplaga: 1
Förlag: Pagina förlags AB
Översättare: Öyvind Vågen
Originaltitel: Harrington on Hold’em
Dimensioner: 237 x 160 x 26 mm
Vikt: 700 g
ISBN: 9789163608988