av David Sklansky, Ed Miller

No Limit Hold'em: Teori och praktikNo limit hold ’em är ett pokerspel som har exploderat i popularitet de senaste åren. Före år 2000 var det svårt att hitta någonstans där man kunde spela det. År 2006 förändrades allting och det spelades överallt – i kortspelsrummen på kasinon, i skrymslen, hemma och på dessutom på Internet.

Nu kan vem som helst börja spela No limit hold ’em, men få är det som vet hur man spelar det bra. De flesta lär sig grunderna genom att titta på tv eller genom att lyssna på tveksamma råd från goda vänner. Även om man kan råka snappa upp några värdefulla tips här och var på det sättet så har de flesta spelare två valmöjligheter: de kan läsa på eller så småningom göra bankrutt.

Världens kanske främste pokerteoretiker, David Sklansky, kommer i  den här boken, tillsammans med erkände pokerauktoriteten Ed Miller att snabbt utöka dina kunskaper i spelet. No limit hold ’em: Teori och praktik är den definitivt slutgiltiga boken om det här komplexa spelet. Den förser dig med ett öppet fönster in i experternas huvuden och lär dig på ett enkelt och roligt sätt hur och varför vinnarna spelar precis som de gör.

Boken täcker livsviktiga koncept som att manipulera pottens storlek, att variera sitt spel på ett korrekt sätt med hänsyn till stackstorlekarna, att vinna misstagsstriden, att läsa händer och att till och med manipulera motståndare till att spela dåligt. Den lär dig en hel del om implicita odds och hur mycket du ska satsa och höja för att vara effektiv i spelet. Den täcker till och med många principer inom småstackspoker som sen kommer att ge dig en stor fördel i no limit hold ’em-turneringar.

Aldrig förr har så många människor spelat no limit hold ’em, och aldrig förr har det funnits så stora möjligheter att vinna riktigt stort. Om du vill ha din del av bytet, läs då den här boken!

Format: Häftad
Språk: Svenska
Serie: Poker böcker
Antal sidor: 350
Utgivningsdatum: 2006-10-01
Upplaga: 1
Förlag: Pagina Förlags
Översättare: Joel Hinz
Originaltitel: No Limit Hold’em, Theori and Practice
Dimensioner: 237 x 164 x 25 mm
Vikt: 620 g
ISBN: 9789163609060